Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesi öpmek

Rüyada annesi öpmek

Rüyada annesi öpmek şansının ve bahtının açılacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, helal rızık yiyeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalettir.

Rüyada annesi öpmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsat ya da tekliflerin hangisini seçeceğinize dikkatli karar vermelisiniz.

Rüyada anneyi dudaktan öpmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada anneye sarılıp öpmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annemin elini öpmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek iş hayatında iniş yaşanacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, yeni bir eve sahip olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine delalettir.

Rüyada annesi öpmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments