Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş annenizi öpmek

Rüyada ölmüş annenizi öpmek

Rüyada ölmüş annenizi öpmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş annenizi öpmek gördüyseniz:

  • Ne söylemek veya yapmak istediğinizin farkındasınız.

Rüyada ölmüş annemi öpmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada ölen annesinin elini öpmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek işinde de hep başarılı olacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada ölü annesini öpmek ev sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına yorulur.

Rüyada annesi öpmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi dudaktan öpmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada anne öpmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments