Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemi öpmek

Rüyada annemi öpmek

Rüyada annemi öpmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, başarılarının daim olacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada annemi öpmek gördüyseniz:

  • Size engel olan kişi ya da durumların ortadan kalktıklarını görebileceksiniz.

Rüyada anne babanın elini öpmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin dudağından öpmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş annenizi öpmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, endişelerin biteceğine alamet eder.

Rüyada ölü annesini öpmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada ölen annesini öpmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına işarettir.

Rüyada annesi öpmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada ölen anneye sarılıp öpmek ticari faaliyetlerinin artacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments