Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenizi öpmek

Rüyada annenizi öpmek

Rüyada annenizi öpmek büyük bir proje ortaya koyacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına inanılır.

Rüyada annenizi öpmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, bütçenizi olumlu etkileyecek veya yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyacak olaylar yaşanabilir.

Rüyada ölü annesini öpmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babayı öpmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş anne babayı öpmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş olan anneyi öpmek ileri gideceğine, depresyona gireceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada annemi öpmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada ölen annenin elini öpmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine rivayet eder.

Rüyada annesini dudaktan öpmek bazı iş birlikleri yapacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada annesi öpmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments