Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal yedirmek

Rüyada bal yedirmek

Rüyada bal yedirmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, stresten uzaklaşacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, gönül gözünün açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bal yedirmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinize bakış açınız bir kez daha değişebilir.

Rüyada ölmüş birine bal yedirmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğuna bal yedirmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bal kaymak yediğini görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada balkabağı yediğini görmek kendi çok iyi hissedeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe bal yedirmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada ayının bal yediğini görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının bal yediğini görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin bal yediğini görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments