Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bal yediğini görmek

Rüyada birinin bal yediğini görmek

Rüyada birinin bal yediğini görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bal yediğini gördüyseniz:

  • Bir seyahat, eğitim, seminer, kur ya da konferans yeni olanakları ya da seçenekleri önünüze getirebilir.

Rüyada bal yediğini görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine bal yedirmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada bir başkasının bal yediğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada petekten bal yediğini görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayıya bal yedirmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine delalettir.

Rüyada ölüye bal yedirmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, rızkının da çoğalacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet eder.

Rüyada ölen birine bal yedirmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına tabir olunur.

Rüyada birine bal yedirmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments