Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkabağı yediğini görmek

Rüyada balkabağı yediğini görmek

Rüyada balkabağı yediğini görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkabağı yediğini gördüyseniz:

  • Farkındalığınız yüksek veya bazı konularda her zamankinden daha hassassınız.

Rüyada çocuğuna bal yedirmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin bal yediğini görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine işarettir.

Rüyada eşinin bal yediğini görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işarettir.

Rüyada ayının bal yediğini görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının bal yediğini görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe bal yedirmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, isteklerini yerine geleceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bal yedirmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, bilakis malının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada petekten bal yediğini görmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments