Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine bal yedirmek

Rüyada birine bal yedirmek

Rüyada birine bal yedirmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, başa iş açacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine bal yedirmek gördüyseniz:

  • Size veya yaptıklarınıza hayran olan kişilerin kapısını çalmanız durumunda sizi tamamlayabilirler veya takdir edebilirler.

Rüyada çocuğa bal yedirmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada petek bal yediğini görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bal yediğini görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine tabir olunur.

Rüyada ölen birine bal yedirmek malının da hiç olacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının bal yediğini görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine yorulur.

Rüyada ayıya bal yedirmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, günü birlik tatillere çıkacağına tabir olunur.

Rüyada petekten bal yediğini görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, mutsuz ve hasta olacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin bal yediğini görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments