Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal yediğini görmek

Rüyada bal yediğini görmek

Rüyada bal yediğini görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bal yediğini gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerle vakit geçirmeniz bazı görev veya sorumluluklarınızdan kurtulmanıza yardım edebilir.

Rüyada bebeğe bal yedirmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin bal yediğini görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, daha fazla yakınlaşacağına yorulur.

Rüyada ayının bal yediğini görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bal kaymak yediğini görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine bal yedirmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada petek bal yediğini görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine işaret eder.

Rüyada petekten bal yediğini görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birine bal yedirmek geleceğe dair planlar yapacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments