Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğuna bal yedirmek

Rüyada çocuğuna bal yedirmek

Rüyada çocuğuna bal yedirmek iyilik görüleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, bilincin artacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, insanları kıracağına, üzeceğine inanılır.

Rüyada çocuğuna bal yedirmek gördüyseniz:

  • Mal, para ya da alışverişle ilgili bir konuda sinir bozucu gelişmeler olabilir.

Rüyada çocuğa bal yedirmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğuna bal yedirmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının bal yediğini görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına inanılır.

Rüyada ölüye bal yedirmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına işarettir.

Rüyada ayının bal yediğini görmek belalara denk gelmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayıya bal yedirmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada ölen birine bal yedirmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bal yediğini görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments