Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan kapısını açık görmek

Rüyada dükkan kapısını açık görmek

Rüyada dükkan kapısını açık görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, attığı adımların boşa gideceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine tabir olunur.

Rüyada dükkan kapısını açık gördüyseniz:

  • İsteksiz yaptığınız bazı işler nedeniyle karışıklıklar yaşanabilir.

Rüyada dükkan kapısını açık görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dükkanı açık görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dükkanı açık unutmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dükkanın kapısını açmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, iyi anlaşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkan kapısını açmak başarılarının düşeceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına tabir olunur.

Rüyada dükkan kapısı görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, güzel günler için yaşayacağına, keyfinin kaçacağına delalet eder.

Rüyada dükkan kapısı açmak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına inanılır.

Rüyada dükkan kapısını kilitlemek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments