Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabri açık görmek

Rüyada kabri açık görmek

Rüyada kabri açık görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalettir.

Rüyada kabri açık gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya belli seçimler yapmanız gerekebilir.

Rüyada kabri açık görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına, mutluluğunun da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık kapıyı kapatmak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, çok zor durumlara düşeceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada açık pencereyi kapatmak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada açık pencereleri kapatmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine alamet eder.

Rüyada açık kapı kapatmak evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine delalettir.

Rüyada açık pencere kapatmak geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, o işten ekmek yiyeceğine, sıkıntıya düşüreceğine inanılır.

Rüyada saçlarının açık olduğunu görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada başörtülü bayanı açık görmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments