Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık pencereleri kapatmak

Rüyada açık pencereleri kapatmak

Rüyada açık pencereleri kapatmak mahsullerin fazlalaşacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine rivayet eder.

Rüyada açık pencereleri kapatmak gördüyseniz:

  • Sizi aramak isteyenler size ulaşamakta zorluk çekebilirler.

Rüyada açık pencereyi kapatmak her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına delalet eder.

Rüyada açık pencere kapatmak kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık pencereleri kapatmak içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işarettir.

Rüyada evin pencerelerini açık görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendi işinin başına geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Rüyada pencere açık görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, beklediklerini duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada penceresi açık ev görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık kapı pencere görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada pencereyi açık görmek yanlış kararlar vereceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments