Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık pencere kapatmak

Rüyada açık pencere kapatmak

Rüyada açık pencere kapatmak kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, makbul olan şeylere, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık pencere kapatmak gördüyseniz:

  • Maddi başlılklar altında incelenebilecek her konu birbirine karışabilir.

Rüyada açık pencereyi kapatmak refah içinde yaşayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, ortalığın karışacağına delalettir.

Rüyada açık pencereleri kapatmak insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık pencere kapatmak gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada pencereleri açık görmek dertlerinin unutulacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, gönül yaralarının iyileşeceği alamet eder.

Rüyada pencerenin açık olduğunu görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına tabir olunur.

Rüyada açık pencereden bakmak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada açık kapı pencere görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine delalet eder.

Rüyada penceresi açık ev görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments