Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini sıkıntılı görmek

Rüyada eşini sıkıntılı görmek

Rüyada eşini sıkıntılı görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini sıkıntılı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sizden tam olarak ne beklediklerini sormanız gerekiyor olabilir.

Rüyada eşini sıkıntılı görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, herhangi zarara uğramayacağına işarettir.

Rüyada başkasını sıkıntıda görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının sıkıntılı olduğunu görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına yorulmaktadır.

Rüyada işte sıkıntı görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına inanılır.

Rüyada oğlunu sıkıntıda görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına inanılır.

Rüyada başkasının sıkıntılı olduğunu görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, küskünlük yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ablasını sıkıntılı görmek inancından sapacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bir sıkıntıdan kurtulduğunu görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments