Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu sıkıntıda görmek

Rüyada oğlunu sıkıntıda görmek

Rüyada oğlunu sıkıntıda görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, duygularının ön plana çıkacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına inanılır.

Rüyada oğlunu sıkıntıda gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeli, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Rüyada oğlunu sıkıntılı görmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu sıkıntıda görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, problemlere çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada ölüm sıkıntısı çekmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına işarettir.

Rüyada sıkıntıya düşmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine işaret eder.

Rüyada sıkıntıdan kurtulmak dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada iş arkadaşını sıkıntılı görmek ona göre davranacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine rivayet eder.

Rüyada para sıkıntısı çektiğini görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalettir.

Rüyada çok sıkıntı çekmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, yeni bir yol çizileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments