Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablasını sıkıntılı görmek

Rüyada ablasını sıkıntılı görmek

Rüyada ablasını sıkıntılı görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, dertlerin bölüşüleceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ablasını sıkıntılı gördüyseniz:

  • Gizli ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada ablasını sıkıntılı görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, ismini herkese duyuracağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sıkıntılı olduğunu görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada başkasını sıkıntılı görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını sıkıntıda görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, karlı işler alacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işaret eder.

Rüyada sıkıntılı arkadaş görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada kendini sıkıntıda görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesini sıkıntılı görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sıkıntılı görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, çok sevineceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments