Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını sıkıntıda görmek

Rüyada başkasını sıkıntıda görmek

Rüyada başkasını sıkıntıda görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını sıkıntıda gördüyseniz:

  • Sizi üzecek olan geçici bir ayrılık yaşamanız olasıdır.

Rüyada sıkıntılı olduğunu görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini sıkıntılı görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına işaret eder.

Rüyada ölü birini sıkıntılı görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sıkıntıda olduğunu görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, kesesinin dolacağına, başarıların çoğalacağına delalet eder.

Rüyada sıkıntıya düşmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada sıkıntı yaşamak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi sıkıntılı görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalettir.

Rüyada ölüyü sıkıntılı görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments