Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sıkıntıdan kurtulduğunu görmek

Rüyada bir sıkıntıdan kurtulduğunu görmek

Rüyada bir sıkıntıdan kurtulduğunu görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, hastalıkların sona ereceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sıkıntıdan kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Hafife almaya bağlı ya da finansal sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada sıkıntıdan kurtulmak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada bir sıkıntıdan kurtulduğunu görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına delalettir.

Rüyada bir sıkıntıdan kurtulmak temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sıkıntıdan kurtulduğunu görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu sıkıntılı görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, mal ve para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayı sıkıntılı görmek yanlış yatırımlar yapılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sıkıntı çekmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini sıkıntılı görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments