Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının sıkıntılı olduğunu görmek

Rüyada babasının sıkıntılı olduğunu görmek

Rüyada babasının sıkıntılı olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının sıkıntılı olduğunu gördüyseniz:

  • Geçmişinizi hatırlayabilirsiniz.

Rüyada babasını sıkıntılı görmek zor zamanlar geçireceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada babayı sıkıntılı görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, belalardan korunacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının sıkıntılı olduğunu görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı sıkıntılı görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada sıkıntıya düşmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşını sıkıntılı görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sıkıntılı olduğunu görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada maddi sıkıntı çekmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments