Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sıkıntılı olduğunu görmek

Rüyada başkasının sıkıntılı olduğunu görmek

Rüyada başkasının sıkıntılı olduğunu görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, kazancını arttıracağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada başkasının sıkıntılı olduğunu gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Rüyada bir kişiyi sıkıntılı görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıkıntıdan ağlamak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada sıkıntıya düşmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çok sıkıntılı olduğunu görmek her zaman hürmet göreceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Rüyada bir arkadaşını sıkıntılı görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini sıkıntıda görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü sıkıntılı görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada birini sıkıntılı görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments