Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini mezara gömmek

Rüyada birini mezara gömmek

Rüyada birini mezara gömmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, pişman olacağına delalet eder.

Rüyada birini mezara gömmek gördüyseniz:

  • Gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.

Rüyada canlı canlı mezara gömmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, kişinin muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara para gömmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada mezara gömmek her şeyin ters gideceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezara bebek gömmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına delalet eder.

Rüyada eşini mezara gömmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesini mezara gömmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada anneyi mezara gömmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük başarılara kazanılacağına delalet eder.

Rüyada mezara adam gömmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, güçlükle elde edilecek başarı, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments