Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini kucağında taşımak

Rüyada eşini kucağında taşımak

Rüyada eşini kucağında taşımak rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, tutulan yolun isabetli olacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına işarettir.

Rüyada eşini kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Sizi çok hareketli bir akşam bekliyor.

Rüyada eşini kucağında taşımak kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalet eder.

Rüyada anneyi kucağında taşımak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği kucağında taşımak maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, ekmeğinin artacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen birini kucağında taşımak tatsızlıkların aşılacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, zorluklarla boğuşulacağına delalet eder.

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin kucağında taşımak içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işarettir.

Rüyada kucağında taşımak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğu kucağında taşımak rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments