Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kucağında taşımak

Rüyada birinin kucağında taşımak

Rüyada birinin kucağında taşımak büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, elindekini de bitireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birinin kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler yaşam tarzınız, davranışlarınız veya dış görünüşünüz üzerinde olumlu etki yapabilir.

Rüyada kardeşini kucağında taşımak elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kucağında yük taşımak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak sevinçli haberlerin geride kalacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebeği kucağında taşımak işle ilgili inzivaya çekileceğine, ömür boyu devam edeceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği kucağında taşımak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, çözüm yolları bulamayacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü kucağında taşımak cesaretini yeninden toplayacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada anneyi kucağında taşımak sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işarettir.

Rüyada ölen birini kucağında taşımak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments