Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birini kucağında taşımak

Rüyada ölen birini kucağında taşımak

Rüyada ölen birini kucağında taşımak planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, mali olarak küçüleceğine işarettir.

Rüyada ölen birini kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yapması olası olan teklifleri kabul etmemelisiniz.

Rüyada babayı kucağında taşımak güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına inanılır.

Rüyada eşini kucağında taşımak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebeği kucağında taşımak hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu kucağında taşımak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşini kucağında taşımak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada anneni kucağında taşımak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birini kucağında taşımak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kucağında köpek taşımak hanesindeki rızkın da artacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments