Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, planların aksayacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kötü kişilere yakın olacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Bazı konularda düşündüklerinizin dışına çıkan olaylara uyum sağlamaya çalışmanız gerekebilir.

Rüyada ölüyü kucağında taşımak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, ona şifa olmayacağına yorulur.

Rüyada eşini kucağında taşımak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu kucağında taşımak azla yetinmek zorunda kalmayacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada kucağında hasta taşımak dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini kucağında taşımak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kucağında yük taşımak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada hasta birini kucağında taşımak evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments