Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi kucağında taşımak

Rüyada anneyi kucağında taşımak

Rüyada anneyi kucağında taşımak yaşamdan istediklerini alacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, bir yandan cenaze olacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, yeni işler yapılacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Size imkansızı vaat eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada anneni kucağında taşımak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada anneyi kucağında taşımak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kucağında erkek bebek taşımak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada birini kucağında taşımak ticaretin değer ve hız kazanacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeği kucağında taşımak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, neşenin yerine geleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada kucağında köpek taşımak çok büyük borçlar alacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments