Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği kucağında taşımak

Rüyada bir erkeği kucağında taşımak

Rüyada bir erkeği kucağında taşımak umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak aniden tükenebilir, serilip kalabilirsiniz.

Rüyada bir erkeği kucağında taşımak çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğu kucağında taşımak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu kucağında taşımak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kucağında erkek bebek taşımak sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine yorulur.

Rüyada erkek bebeği kucağında taşımak eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kucağında yük taşımak elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada kucağında taşımak iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments