Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağında taşımak

Rüyada kucağında taşımak

Rüyada kucağında taşımak daha çok kazanç elde edeceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalettir.

Rüyada kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Her ne kadar üzücü olsa da, geçmişi hatırlamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada arkadaşını kucağında taşımak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kucağında taşımak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına inanılır.

Rüyada eşini kucağında taşımak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kucağında yük taşımak kişinin başarılarının artacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına rivayet eder.

Rüyada kucağında köpek taşımak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kucağında birini taşımak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, en çetin zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada kucağında erkek bebek taşımak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, ekmeğin kesileceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments