Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini keselemek

Rüyada eşini keselemek

Rüyada eşini keselemek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, diplomalarının artacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini keselemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamanız veya yaşadığınız olayları paylaşmanız ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Rüyada eşini keselemek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sırtını keselemek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi keselemek tüm kederinin uçup gideceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına işarettir.

Rüyada vücudunu keselemek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, terfi alamayacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine alamet eder.

Rüyada sırt keselemek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtını keselemek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada hamamda birini keselemek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını keselemek ağız tadından olacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments