Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunu keselemek

Rüyada vücudunu keselemek

Rüyada vücudunu keselemek kişinin güzel işler yapacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunu keselemek gördüyseniz:

  • Ev hayatınıza veya aile ilişkilerinize zarar verebilecek şeylerden kaçının.

Rüyada vücudunu keselemek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, insanlardan takdir toplayacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine işaret eder.

Rüyada vücudu keselemek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini keselemek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını keselemek elinden gelen herşeyi yapacağına, amaçlarına nail olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneyi keselemek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, işlerini düzene sokacağına işarettir.

Rüyada kadın keselemek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, zahmete ve derde düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü keselemek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını keselemek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments