Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtını keselemek

Rüyada sırtını keselemek

Rüyada sırtını keselemek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Rüyada sırtını keselemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya önceden üzerinde anlaşılmış şeylerde yeni düzenlemeler yapmak veya bazı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada başkasının sırtını keselemek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtını keselemek ayıplanacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada birinin sırtını keselemek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sırt keselemek yokluğa, darlığa düşeceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eşini keselemek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada vücudu keselemek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini keselemek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü keselemek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, işlerin günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments