Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi keselemek

Rüyada anneyi keselemek

Rüyada anneyi keselemek zaferlere doymayacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, kişinin hayatının değişeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalettir.

Rüyada anneyi keselemek gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşmak ya da bazı sonuçlar elde etmek için alacağınız pozisyon ya da girişimleriniz istenilen sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Rüyada anneyi keselemek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Rüyada sırt keselemek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sırtını keselemek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına işarettir.

Rüyada kendini keselemek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını keselemek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü keselemek alim insanlardan sayılacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birini keselemek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunu keselemek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments