Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sırtını keselemek

Rüyada birinin sırtını keselemek

Rüyada birinin sırtını keselemek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, düzenli bir işe girileceğine, kişinin tek başına kalacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sırtını keselemek gördüyseniz:

  • Bazı konular göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada başkasının sırtını keselemek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, hastalıkların son bulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına yorulur.

Rüyada sırtını keselemek hastalıklardan kurtulacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına delalettir.

Rüyada birinin sırtını keselemek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, uzun sohbetler edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırt keselemek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işaret eder.

Rüyada başkasını keselemek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını keselemek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada kadın keselemek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kendini keselemek kişinin gönlünü alacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments