Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamamda birini keselemek

Rüyada hamamda birini keselemek

Rüyada hamamda birini keselemek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, günlerini hastanede geçireceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, birçok engelin aşılacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına delalet eder.

Rüyada hamamda birini keselemek gördüyseniz:

  • Aile fertleriyle ilişkilerinizi güçlendirebilir, ailenize daha fazla zaman ayırabilir, geçmişten gelen küslükleri sonlandırma şansı bulabilir veya aile üyelerini ilgilendiren sevindirici haberler alabilirsiniz.

Rüyada hamamda birini keselemek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına inanılır.

Rüyada başkasını keselemek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının sırtını keselemek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, üzücü haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunu keselemek işlerinin çok iyi gideceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına delalet eder.

Rüyada birini keselemek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, uzun yaşayacağına, planların sarkacağına rivayet eder.

Rüyada kendini keselemek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudu keselemek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırt keselemek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments