Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını keselemek

Rüyada başkasını keselemek

Rüyada başkasını keselemek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kazancının günden güne azalacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, zarar edeceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını keselemek gördüyseniz:

  • İyi yaptığınız işler kanalıyla para kazanma olanağı bulabilirsiniz.

Rüyada vücudu keselemek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü keselemek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, ters giden durumların düzeleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını keselemek küskünlüklerin oluşacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine inanılır.

Rüyada başkasının sırtını keselemek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine delalet eder.

Rüyada vücudunu keselemek hayırlı kapılara ulaşacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sırtını keselemek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, parasını dikkatli harcayacağına, hızlanacağına tabir olunur.

Rüyada kendini keselemek önemli bir makama terfi alacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada hamamda birini keselemek onunla mutlu bir yuva kuracağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments