Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini hasta olduğunu görmek

Rüyada eşini hasta olduğunu görmek

Rüyada eşini hasta olduğunu görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada eşini hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Karmaşa, gerilim veya telaşın durulmasını beklemek, yangına körükle gitmekten daha akıllıca olabilir.

Rüyada eşinin hasta olduğunu görmek o kimselerden menfaat göreceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada eşini hasta olduğunu görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına delalet eder.

Rüyada eski eşin hasta olduğunu görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına inanılır.

Rüyada eşinin hasta görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hata yapılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada eşini çok hasta görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada eşi hasta görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşini hasta görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalettir.

Rüyada eski eşi hasta görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments