Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin hasta olduğunu görmek

Rüyada eşinin hasta olduğunu görmek

Rüyada eşinin hasta olduğunu görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, işlerinin artacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla aranızdaki özel bir problemin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada eski eşin hasta olduğunu görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen eşini hasta görmek hasretin ve özlemin biteceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini çok hasta görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.

Rüyada eşinin hasta olduğunu duymak tövbe edip hak yolunu seçeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşi hasta görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen eşi hasta görmek mallarının da hayırlı olacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin hasta olduğunu görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, kazancının sürekli artacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşini hasta görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments