Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş eşini hasta görmek

Rüyada ölmüş eşini hasta görmek

Rüyada ölmüş eşini hasta görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş eşini hasta gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.Hatta sevdiğiniz kişiye candan bağlanma eğilimindesiniz.

Rüyada eşinin hastalandığını görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin hasta görmek rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına inanılır.

Rüyada eşini hasta olarak görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini hasta görmek fesada bulaşacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen eşi hasta görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, onların başarıları ile övüneceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşini hasta görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına delalettir.

Rüyada eşini hasta olduğunu görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini çok hasta görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments