Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin hasta görmek

Rüyada eşinin hasta görmek

Rüyada eşinin hasta görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, ömrünün uzun olacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada eşinin hasta gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren anlaşmalar size daha iyi bir geleceğin ya da fırsatların kapılarını aralayabilir.

Rüyada eşini hasta olarak görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini hasta görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşini hasta görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada eşi hasta görmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen eşi hasta görmek çok büyük borçlar alacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin hasta görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işarettir.

Rüyada ölen eşini hasta görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalet eder.

Rüyada eşinin hastalandığını görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, insanlar tarafından sevileceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments