Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşin hasta olduğunu görmek

Rüyada eski eşin hasta olduğunu görmek

Rüyada eski eşin hasta olduğunu görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, onu yalnız bırakmayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sağlığın da bozulacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski eşin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmak zor olabilir.

Rüyada eski eşi hasta görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşini hasta görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına alamet eder.

Rüyada eski eşin hasta olduğunu görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, her zaman kötülük için çalışacağına delalet eder.

Rüyada eşinin hastalandığını görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin hasta olduğunu duymak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına inanılır.

Rüyada eşini hasta olduğunu görmek gam ve keder çekmeyeceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini hasta olarak görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin hasta görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments