Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşi hasta görmek

Rüyada eşi hasta görmek

Rüyada eşi hasta görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, aklına giren şeytana uyacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, borçların ödeneceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşi hasta gördüyseniz:

  • Paranızı doğru alanlarda kullanmalısınız.

Rüyada eşinin hastalandığını görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, hayırlı işlere girişileceğine delalet eder.

Rüyada ölen eşi hasta görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına rivayet eder.

Rüyada ölen eşini hasta görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına tabir olunur.

Rüyada eski eşini hasta görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ferah bir eve geçileceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin hasta görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, umutsuzluk yaşanacağına, düşünmeden hareket edeceğine işarettir.

Rüyada eşini hasta olduğunu görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada eşinin hasta olduğunu duymak rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına işaret eder.

Rüyada eşinin hasta olduğunu görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments