Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini boğazlamak

Rüyada eşini boğazlamak

Rüyada eşini boğazlamak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada eşini boğazlamak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri veya ortaklıklar nakit akışınızın hızlanmasını sağlayabilir.

Rüyada eşini boğazlamak rüya sahibinin fakirleşeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine delalet eder.

Rüyada karısını boğazlamak grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadını boğazlamak rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada hindi boğazlamak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşini boğazlamak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine rivayet eder.

Rüyada yılan boğazlamak koltuğunun da yükseleceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasını boğazlamak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, işlerin düze çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada insanı boğazlamak huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments