Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi boğazlamak

Rüyada hindi boğazlamak

Rüyada hindi boğazlamak işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hindi boğazlamak gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada hindi boğazlamak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada karısını boğazlamak insanları hak yoluna çağıracağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, tamamen içine kapanacağına delalet eder.

Rüyada anneyi boğazlamak hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalettir.

Rüyada öküz boğazlamak herhangi bir zarara uğranmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalet eder.

Rüyada babasını boğazlamak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın boğazlamak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, neredeyse kahrolacağına yorulur.

Rüyada aslan boğazlamak hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada eşini boğazlamak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendi işini açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments