Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanı boğazlamak

Rüyada insanı boğazlamak

Rüyada insanı boğazlamak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, kişinin şifa bulacağına, işlerinin düzeleceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, ferahlığa çıkacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insanı boğazlamak gördüyseniz:

  • Duygularınızın kontrolü ele geçirmesinin yapmanız gerekenleri yapmanızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada insanı boğazlamak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan boğazlamak malından ve parasından ziyan edeceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, aile içinde de bereketin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk boğazlamak büyük miktarlarda para kazanılacağına, ikinci bir şans vereceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada keçi boğazlamak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, tekin olmayan işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada bir kadını boğazlamak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada birini boğazladığını görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısını boğazlamak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada şeytanı boğazlamak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments