Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan boğazlamak

Rüyada yılan boğazlamak

Rüyada yılan boğazlamak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan boğazlamak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla olan ilişkileriniz değişik seviyelerdedir.

Rüyada yılanı boğazlamak pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına işarettir.

Rüyada yılan boğazlamak kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada hayvan boğazlamak hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kazancını iki kat arttıracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasını boğazlamak kendisine kar ve mutluluk getireceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada inek boğazlamak ancak daha sonra sorunların aşılacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, doğru yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada birini boğazladığını görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine alamet eder.

Rüyada şeytanı boğazlamak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada at boğazlamak kalp kırıklığı yaşanacağına, bereket ve huzur geleceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments