Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını boğazlamak

Rüyada babasını boğazlamak

Rüyada babasını boğazlamak zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, günahtan temizlenmeye, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına inanılır.

Rüyada babasını boğazlamak gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Rüyada babasını boğazlamak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Rüyada babayı boğazlamak olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kadın boğazlamak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan boğazlamak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada bir kadını boğazlamak günlerini bunun için harcayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun boğazlamak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını boğazlamak çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına tabir olunur.

Rüyada aslan boğazlamak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments