Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını boğazlamak

Rüyada karısını boğazlamak

Rüyada karısını boğazlamak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, neredeyse kahrolacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karısını boğazlamak gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Rüyada karısını boğazlamak maddi durum kötü ise zengin olunacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğa boğazlamak ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini boğazlamak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına tabir olunur.

Rüyada babasını boğazlamak hak yiyeceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada birini boğazladığını görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet eder.

Rüyada yılanı boğazlamak tüm özlemini gidereceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada hayvan boğazlamak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, zinde kalacağına, bir sebeple çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada aslan boğazlamak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments