Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini bıçakla kesmek

Rüyada eşini bıçakla kesmek

Rüyada eşini bıçakla kesmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini bıçakla kesmek gördüyseniz:

  • Tıkanan işler, anlaşmalar veya planlar nedeniyle sabırsız ya da şüpheli bir ruh hali içine girebilirsiniz.

Rüyada eşini bıçakla kesmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek helal ve bol rızka kavuşacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla boğazını kesmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla ekmek kesmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, bazen umutlarını yitireceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada kendini bıçakla kesmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla ip kesmek niyetlendiği işlere gireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla bacak kesmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada bıçakla et kesmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments