Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini bıçakla kesmek

Rüyada kendini bıçakla kesmek

Rüyada kendini bıçakla kesmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, borcunun çok olacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kendini bıçakla kesmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çok fazla seçeneğiniz olması yanlış yapma ya da tuzağa düşme riskinizi çoğaltıyor.

Rüyada kolunu bıçakla kesmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada bıçakla birini kesmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıçak kesmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bıçakla parmakları kesmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına yorulur.

Rüyada bıçakla kolunu kesmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla elini kesmek elde bulunan paranın tükeneceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla kendini kesmek azap çektiğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments